Preview Mode Links will not work in preview mode

En Skånsk Klassiker

Jul 29, 2021

En Skånsk Klassiker kör vidare och gästas av komikern och Rock'n'roll-dansaren, Filip Hjelmér. Det snackas gott om katastrofal handsvett på dansgolvet, porr, huliganer, rasism och danskar, plus GLÖM INTE ATT LE!


Jul 22, 2021

Har du hungern som en tjockis men disciplinen som en militär? En Skånsk Klassiker gästas av Simon Gärdenfors, som utöver både gymnastik, bodybuilding och E-sport. I december ställer han upp i SM i Pac-Man, och det blir därför en djupdykning i vad som krävs för att lyckas med det välkända retrospelet.


Jul 8, 2021

Ett väldigt speciellt avsnitt av En Skånsk Klassiker kommer lastat. Min idol, expertkommentatorn, min underbara mamma, Karin Eklund, gästar! Vi pratar blandat om hur våra respektive bröder banat vägen för våra sportintressen, ilskan över sportkanaler med reklam, branden i hennes symaskinen på grund av...


Jul 6, 2021

Säsongsavslutningen i Åkarp blev ändå succé, i all fall andra halvlek. Toppspelare punktmarkerades och samtliga barrikader sprang som hjältedårar. Eva Solér var där och måste nu minnas matchen för Heidi "infinitypool" Erikson som valde spa framför svett. 


Jul 1, 2021

Og En Skånsk Klassiker er tilbaaaage! Veckans avsnitt gästas av ingen mindre än AIF Barrikadens dribbler, Maja Skans, och tillsammans går vi igenom alla fotbollslag hon tillhört i Malmö som har den gemensamma nämnaren att de inte finns längre. Det blir stadsgeografi, vaga planminnen och skryt från Eva...