Preview Mode Links will not work in preview mode

En Skånsk Klassiker

Dec 3, 2023

Dynamo Perssons-spelaren Kalle Dahlberg gästar och förklarar varför sunk hak + öl + amatörfotboll = Malmö publiga. Kan man få för mycket av boll? Neee, jag tror inte det. 

För mer koll på hela grejen, kika insta:


Nov 17, 2023

Två certifierade klassiker-legender, Elin Ask och Marie Bonny, gästar tillsammans med deras mindre imponerade coach Bellman och ger en inblick i hur man klarar av en 14,1 mil sportig resa på sju månader. Följ de på @gorenklassiker för deras nästa utmaning! 


Nov 3, 2023

Lyssna för bra tips på hur man psykar 15-åringar på fotbollsplanen bäst, riktigt dåliga självbiografier och en väldiga massa MFF 90- och tidigt 2000-tal! En Skånsk Klassiker gästas av komikern Victor Carlsson och det konstaterar att Stefan Schwarz är en toppenkille – och så Yksel då.


Oct 16, 2023

En gäst som gillar häst men som i övrigt hatar sport fast då och då spelar pingis med sin 70 plus granne. Fram med stadskartan för det blir mycket Malmö när otroliga Olga Bergara gästar En Skånsk Klassiker! 

 

Ps. Ingen katt kom till skada vid inspelningen. 


Sep 12, 2023

Jaaaaa, den bevandrade gästen och fantastiska Lisa Dahlin är tillbaka i En Skånsk Klassiker! Två kompisar som dött tillsammans i dimman av en handgranat inom loppet av en sekund. Vår CS-debut är gjord och den dissikeras på bästa brud vis.