Preview Mode Links will not work in preview mode

En Skånsk Klassiker

Sep 12, 2023

Jaaaaa, den bevandrade gästen och fantastiska Lisa Dahlin är tillbaka i En Skånsk Klassiker! Två kompisar som dött tillsammans i dimman av en handgranat inom loppet av en sekund. Vår CS-debut är gjord och den dissikeras på bästa brud vis. 


Aug 22, 2023

Han har styrketränat i alla fall och förstår grejen med sport men pallar inte ramla in i sekten. Veckans gäst i En Skånsk Klassiker är Karate-Kim ”Hyper” Malmqvist, som vet hur man spelar Killer-bandy och har en blå tv. 


Aug 7, 2023

Social media manager developern och komikern Angelica Cisalli gästar och det blir juicy! Tillsammans delar vi en galenskap som vi inte vet om vi är riktigt stolta över. By day I'm human, by night I'm a bat...who sting. Kära lyssnare, välkommen in i reality tv:ns värld!

Ps. Vi pratar lite basket. 


Jul 24, 2023

Lag syd mot lag nord. Inget, folkligt och starkt. Skånsk Klassiker mot Norrlands Guld. Deltagare: Eva Solér och den alltid så otroliga komikern, poeten och blivande journalisten Marcus Ander Andersson. Vilket öl vinner?!


Jul 11, 2023

Breaking news: Ny sport i En Skånsk Klassiker

Han har bott på ett überdisciplinerat gym utanför Bangkok i sex månader i sträck - frivilligt. Pizzeriakomikern och thaiboxaren Adam Elgström gästar och lär verkligen ut allt om Muay Thai. Reglerna, klasserna, de fula knepen, ris 24/7 och att psykiskt trycka ner sin...